wat is

WAT IS...?

privé consult

Een privé consult is een gesprek tussen jou en mij. Er kunnen er verschillende zaken aan de orde komen. Misschien zou je graag willen weten of een dierbare overledene bij je is en of het goed gaat met die persoon. Maar vaak komt het voor dat je vragen hebt over je huidige leven. Zoals…hoe verander of verbeter ik mijn relatieproblemen, problemen met de kinderen, doe ik nog het juiste werk? Waarom lukt het mij niet om vriendschappen te onderhouden? Allerlei vragen waar je mee kunt zitten en zelf niet goed uitkomt. Samen met jou kijken we naar het verleden en het heden. Wat speelt er nu en wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn vanuit je verleden? 

Na een consult zullen veel zaken je duidelijker zijn worden en heb je handvatten aangereikt gekregen om positiever verder te gaan.


De toekomst wordt niet voorspeld, want hoe die eruit ziet is aan jezelf.

 


Psychometrie


Psychometrie is eigenlijk het aanvoelen van voorwerpen of foto’s.

Door middel van een foto, een ring, horloge, ketting of gewoon iets persoonlijks van iemand kan ik  helderziende en/of heldervoelende waarnemingen doen. Dat kan zijn van een overleden persoon of ook gewoon van iemand die nog hier is. Hier vertel ik je dan wat over. Dat kunnen de gekste dingen zijn. Er kunnen dingen verteld worden over het verleden, heden en ook de toekomst. Aan deze voorwerpen kunnen emoties, gevoelsindrukken, beelden e.d. vastzitten, al deze dingen kan een medium of paragnost oppikken en vertalen naar degene van wie het voorwerp is.


Psychometrie is geschikt voor bijvoorbeeld:

Advies over een relatie

Problemen met kinderen

Advies over werk

Het verlies van een dierbare

Het waarnemen van vreemde dingen in huis ( zie ook huisreiniging)


Kaartleggen


Met behulp van de kaarten krijg je antwoorden op kwesties die je eventueel alleen niet zou kunnen oplossen.

Vragen over liefde, geluk, over moeilijke zaken die op je pad kunnen komen, of wat je nog zou kunnen doen om een examen te halen of een nieuwe zaak te openen. Er zijn vele vragen waarbij de kaarten een goede richtlijn kunnen geven voor een mogelijke oplossing.