Huisreiniging

Huiszuivering/reiniging

   Spirituele Huisreiniging ...Waarom?

Tussen de mensen en het huis is er een wisselwerking. Gaat het goed met de bewoners dan stroomt er positieve energie, daar laadt het huis zich mee op en geeft het ook weer terug. Soms ervaren de bewoners negatieve omstandigheden waardoor de positieve energie in het huis verstoord raakt. Ook gebeuren er in je eigen leven dingen die niet prettig zijn. Als men een periode van spanning, verdriet of ziekte heeft meegemaakt kan het zijn dat de balans in huis is verstoord. Je  voelt je dan ineens niet prettig in je eigen huis. Je slaapt onrustig en je droomt veel, of je een kind van je is onrustige en ongedurig, de baby huilt veel. Ook dan is het fijn om de energie te vernieuwen.

Een spirituele reiniging van je huis  kan de rust en positieve energie weer terug doen keren. Het negatieve, wat het dan ook mag zijn wordt verdreven en de rust keert weer.

Of je hebt een nieuw huis...

Een huis houdt de energie vast van de mensen die er in het verleden hebben gewoond. Deze energie past dus niet bij jullie, de nieuwe bewoners. De positieve energie in een huis zal je niet in de weg zitten maar in ieders leven gebeuren er som dingen die niet fijn zijn. Dat kan bijvoorbeeld zijn: angst, verdriet, boosheid, deze kunnen in het huis blijven tot er een spirituele reiniging heeft plaats gevonden. Natuurlijk kan een huis ook fijne energie├źn vast houden. Maar omdat men meestal niet weet wat er in een huis is gebeurd, is het beter om altijd te spiritueel te reinigen.

Spirituele reiniging is niet 'eng'. Er vliegen geen geesten om je heen op zoek naar de uitgang. In tegendeel, het is een ingetogen werkwijze die niets angstaanjagends heeft.